16/2/08

DE TOT COR




ANDREU MARTÍ, EL MESTRE DE LA NOVE·LA NEGRA, S'ENDINSA EN EL MÓN DE LA PREMSA ROSA.

DE TOT COR. ANDREU MARTÍ
ED. BROMERA

BARCELONA, 14 de febrer (EUROPA PRESS)

'De tot cor' és una novel·la negra ambientada en el món de la premsa rosa. L'assassinat d'un famós periodista de la premsa del cor desencadena la trama de la novel·la de Martín.

El llibre és ple d'elements irònics i escrit com una "crítica mordaç" al món de la premsa rosa. El seu autor ha destacat que ha decidit abordar el tema "per indignació", fent art a partir "del fem", referint-se a la premsa rosa actual.

El jurat del premi Alfons el Magnànim, un dels més prestigiosos en llengua catalana i que està impulsat per la Diputació de València, ha destacat la "personalitat i estil propi" de l'obra, així com "la seva estructura ambiciosa" que alterna diverses veus narratives amb un llenguatge i uns diàlegs que fan avançar la història "amb habilitat".

L'editorial Bromera també ha publicat el llibre 'La nit que Wendy va aprendre a volar', amb la qual Andreu Martín va aconseguir el premi Bancaixa de narrativa juvenil el 2006.

AQUESA SETMANA RECOMANEM LA NOVEL·LA NEGRA PER A GAUDIR DE LA LECTURA. A LA RED PODEU TROBAR TOTES LES NOVEL·LES D'AQUEST GÈNERE A LA LLIBRERIA "NEGRA Y CRIMINAL" DE BARCELONA.